Keukens op maat in Maastricht

Van klassiek tot modern HC Interieurbouw & Montage maakt het mogelijk

Bij HC Interieurbouw & Montage maken we uw keuken volledig op maat. Precies aangepast naar uw wensen en precies passend bij uw interieur. Wij creëren voor u een heerlijke plek waar u kunt genieten en waar u heerlijk kunt koken.

Foto's

Maatwerk

Een standaardkeuken heeft ook standaardmaten. Met een keuken op maat van HC Interieurbouw & Montage kunt u de hele ruimte benutten, zoals u dat wilt. Met de indeling die u praktisch vindt en met door u gekozen materialen. Onze maatwerk keuken is dan ook altijd een unieke keuken.


Klassiek of modern

Kiest u voor een klassieke keuken van bijvoorbeeld eikenhout of gaat u voor een strak en modern hoogglans gespoten design, bij HC Interieurbouw & Montage is alles mogelijk. Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Renovatie

Als u een andere keuken wilt, hoeft u niet altijd direct te kiezen voor een volledig nieuwe. U kunt ook eerst denken aan een volledige opknapbeurt van uw bestaande keuken. Bij HC Interieurbouw & Montage maken we uw oude keuken weer als nieuw en dat doen we uiteraard passend binnen uw beschikbare budget. Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.